La Federació de Municipis de Catalunya i l'Associació Catalana de Municipis proposen fer un minut de silenci dimecres 25 de març a les 12 del matí a les places de tots els ajuntaments catalans

24/03/2015

La Federació de Municipis de Catalunya i l’Associació Catalana de Municipis expressen el seu condol a familiars i amics dels 144 passatgers i dels 6 tripulants morts per l’accident de l’avió Airbus-320, de la companyia alemanya Germanwings, que volava entre Barcelona i Düsseldorf el dimarts 24 de març, i que es va estavellar als Alps francesos.

Alhora, des de les entitats municipalistes volem fer arribar el nostre recolzament i ens posem a la disposició a tots els alcaldes i alcaldesses dels municipis que tenen relació amb les víctimes d’aquesta tragèdia aèria.

Per tal de tenir tota la informació acurada, us adjuntem els enllaços de la Generalitat de Catalunya i del Govern de l'Estat que publiquen el decret de tres dies de dol, el 25, el 26 i el 27 de març. Durant aquest període se suspendrà la celebració de recepcions i actes oficials, i les banderes onejaran a mig pal en els edificis i dependències de la Generalitat i corporacions públiques de Catalunya.