Aquest curs, inclòs a les activitats formatives de l'FMC, té lloc els dies 27 d'octubre i 3, 8, 15 i 22 de novembre, i pretén conèixer els elements clau del funcionament dels conflictes i millorar la capacitat de negociar facilitant tècniques específiques






03/11/2016

Els objectius principals d'aquest curs són conèixer els elements clau del funcionament dels conflictes, de les situacions de crisi i de les negociacions (preparació, conducció i tancament); millorar la capacitat de negociar facilitant tècniques específiques; analitzar els punts forts i febles dels participants sobre negociació; i aconseguir que cada professional millori l’eficàcia de la seva participació en les negociacions, elaborant un projecte de millora.

En aquesta activitat organitzada per la Federació de Municipis de Catalunya es faran exposicions teoricopràctiques, alternades amb treballs en grup, jocs de rols i anàlisis de casos i situacions que aportaran tant els assistents com el docent. Es proposaran, entre sessions, activitats voluntàries de reflexió personal. Es recomana una participació activa.

El curs va a càrrec de José Manuel Alonso Varea, director d’ITER (consultoria, recerca i formació en benestar, salut i organitzacions), llicenciat en psicologia per la Universitat de Barcelona i màster en direcció pública d'Esade.