Recentment la Federació de Municipis de Catalunya i l’Associació Catalana de Municipis ens vam reunir amb el vicepresident del Govern, Hble. Sr. Oriol Junqueras, i amb la consellera de Governació, Hble. Sra. Meritxell Borràs, per tractar el tema de la Llei de Barris i les diferents problemàtiques amb què es troben molts ajuntaments en la gestió d’aquesta subvenció






13/02/2017

Aquest matí, la Federació de Municipis de Catalunya i l'Associació Catalana de Municipis han convocat en una reunió celebrada a la seu de l'FMC als ajuntaments afectats per aquesta normativa, per parlar del resultat de la reunió mantinguda a la seu de la Vicepresidència del Govern de la Generalitat, amb el vicepresident Hble. Sr. Oriol Junqueras i amb la consellera de Governació, Hble. Sra. Meritxell Borràs, i per diferents temes que puguin anar sorgint relacionats amb la Llei de barris, com els terminis o les pròrrogues.

Els alcaldes i alcaldesses han plantejat davant la representació municipalista diverses qüestions d’interès per a la gestió de les inversions locals integrades al Plans pendents d’execució i han formulat un seguit de reivindicacions que l’FMC i l’ACM traslladaran d'immediat. La reunió ha estat presidida per Xavier Amor, president de l’FMC i alcalde de Pineda de Mar, i Miquel Buch, president de l’ACM i alcalde de Premià de Mar acompanyats dels secretaris generals de les dues entitats.