L'FMC ha programat un curs, que comença aquest matí i que continuarà els dies 25 de maig i 7 i 14 de juny a l'IDEC, amb l'objectiu de donar eines que permetin identificar els principals obstacles per a l’organització eficient del temps, i millorar les capacitats organitzatives, establint mètodes i instruments, per a la millor gestió del temps






18/05/2017

Per què no tenim el temps suficient malgrat tenim tot el que hi ha? Per què confonem activitats amb resultats? Per què disposant cadascú exactament de la mateixa quantitat de temps, alguns s’organitzen millor per resoldre mes coses? No valorem prou el temps perquè es "gratuït”?

Si un mateix no dona importància al seu propi temps no pot esperar que la resta de persones respecti el seu temps. El curs pretén identificar els principals obstacles per a l'organització eficient del temps, millorar les capacitats organitzatives, establint mètodes i instruments, per a la millor gestió del temps i aconseguir que cada professional millori l'eficàcia de la seva participació en negociacions.

El curs, organitzat per l'FMC, l'imparteix José Manuel Alonso Varea, director d’ITER (consultoria, recerca i formació en benestar, salut i organitzacions), llicenciat en psicologia per la Universitat de Barcelona i màster en direcció pública (ESADE).