Aquesta va tenir lloc dissabte 26 d'agost






28/08/2017

Una àmplia delegació d'alcaldes i d'alcaldesses va visitar a primera hora de la tarda de dissabte l'Ajuntament de Barcelona, on van ser rebuts per la seva alcaldessa, Ada Colau. Després van signar en el llibre de condol obert per aquest. I, més tard tots junts van ser traslladats a la manifestació de Barcelona, que sota el lema "No tinc por" va transcorre del Passeig de Gràcia fins a la Plaça Catalunya.

En el transcurs d'aquesta l'alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor i president de l'FMC va manifestar que "el crit "No tinc por" suposa acceptar el repte de treballar la convivència des de la diferència. Les institucions han de treballar la convivència per fer entendre que tots que som iguals".

L'àmplia delegació de la FEMP i de la seva junta de govern que va estar encapçalada pel seu president Abel Caballero, alcalde de Vigo. Del que recollim aquestes paraules "estem amb Barcelona i amb tota Catalunya és la nostra forma d'entendre les ciutats, des de la convivència pacífica, sense exclusions i sense violència".

També ens van acompanyar representants de la Federación de Municipios de Madrid  i la Federación Galega de Municipios e Provincias.