Una nova sessió del Seminari Tècnic Local organitzat per la Federació de Municipis de Catalunya que està tenint lloc avui aplega més de 200 electes i tècnics locals per debatre sobre la responsabilitat patrimonial i la participació ciutadana en la gestió urbanística






06/10/2017

Susana Martínez Novella, directora dels Serveis Jurídics de la Diputació de Barcelona, fa una anàlisi de la responsabilitat patrimonial. Agustí Jover i Armengol i Miquel Morell i Deltell, economistes, Promo Assessors i Consultors, informen sobre la Guia per la viabilitat econòmica i financera del planejament urbanístic. I, finalment, per parlar de la participació ciutadana comptem amb Marc Parés, doctor en Ciències Ambientals, investigador i coordinador del grup "Urban Governance, Commons, Internet and Social Innovation” de l’Institut de Govern i Polítiques Públiques (IGOP) de la UAB.

Recordem que ja s'han celebrat cinc sessions del Seminari Tècnic Local: la de 28 d'abril, sobre planejament territorial i urbanístic; la de 19 de maig, sobre medi ambient; la de 12 de juny, sobre gestió de l'aigua urbana; la de 14 de juliol, sobre urbanisme; i la de 22 de setembre, sobre projectes urbans.

Falten per celebrar les dues darreres sessions del 2017: la de 3 de novembre tractarà la gestió dels serveis urbans i la de 15 de desembre, sobre mobilitat.