El govern central es compromet a elaborar en dues setmanes una normativa que faci possible les inversions durant 2018 i 2019: 5.000 milions per als ajuntaments. Així ho ha anunciat el president de la FEMP i alcalde de Vigo, Abel Caballero, en un acte celebrat avui, davant 300 electes locals, i al què han assistit el president de l'FMC i alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor, i una representació del Comitè Executiu de l'entitat






27/02/2018

Segons va anunciar ahir el president de la FEMP i alcalde de Vigo, Abel Caballero, després de la reunió mantinguda ahir entre els màxims responsables de la FEMP i els del Ministeri d'Hisenda i Funció Pública, encapçalats pel ministre Cristóbal Montoro, els ajuntaments podran utilitzar els superàvits al 2018 i 2019.

El ministre es va comprometre a donar resposta a la inversió del superàvit en un termini de dues setmanes. I, atès que la Llei de pressupostos generals de l'Estat encara no ha estat aprovada, el govern central s'ha compromès a posar en marxa un decret llei a aquests efectes.

El president de l'FMC, Xavier Amor, i una representació del Comitè Executiu de l'entitat assisteix avui a l'acte d'alcaldes, alcaldesses i presidents de diputacions i cabildos que ha organitzat la FEMP i les federacions territorials municipalistes que la integren i que ha aplegat més de 300 electes locals.

En aquest acte, en què el president de la FEMP ha anunciat l'acord, l'alcaldessa de Madrid, Manuela Carmena, ha destacat que "solament si estem junts, encara que tinguem visions diferents, podem aconseguir els objectius".

Us adjuntem un enllaç de Youtube de l'acte.