L’Agència de Residus de Catalunya coordina les accions programades a Catsalunya entre l’11 i el 13 de maig: 151 a les comarques de Barcelona, 48 a les de Girona, 25 a les de Tarragona, 23 a les de Lleida i 13 a les de les terres de l’Ebre






19/04/2018

Entre l’11 i el 13 de maig se celebra a 27 regions europees la iniciativa europea "Let’s Clean Up Europe!” en la que els ciutadans poden participar, de manera voluntària, en diferents accions de neteja dels espais naturals, com boscos, platges, rius o rieres. La Comissió Europea fomenta les accions per sensibilitzar les persones sobre l’abast del problema dels abocaments incontrolats i promoure canvis en els hàbits i el  comportament dels ciutadans.

A Catalunya, entitats públiques i privades ofereixen 260 activitats de neteja d’entorns naturals del nostre país on persones de totes les edats hi poden participar. L’Agència de Residus de Catalunya (ARC) coordina aquestes accions, promogudes per administracions públiques, associacions del tercer sector ambiental, centres excursionistes, escoles i instituts, associacions, ONG i ciutadans.