Resolució ARP/1273/2018, de 4 de juny, publicada al DOGC número 7644, de 18 de juny de 2018

18/06/2018

L’ordre estableix que els programes i els nivells educatius l'alumnat que es beneficiaran dels programes de distribució de fruites i hortalisses i de llet per al curs escolar 2018-2019 següents:

El nivell educatiu al que es destina del programa de fruites i hortalisses és el 2n. cicle d'Educació Infantil i d'Educació Primària, i per al programa de consum de llet podran participar, a més, els nens i nenes de 1. Cicle d'Educació Infantil.

Els programes per a la promoció i el subministrament de fruites i hortalisses i per al subministrament de llet s'aplica per aquesta convocatòria als productes i condicions de lliurament següents:

Programa de fruita a les escoles: Una vegada al mes, durant el mesos en què s'executi el Programa, es realitzarà la distribució de 3 o 4 peces/racions de fruita i/o hortalisses fresques per a cada nen adherit al Programa.

Programa de llet a les escoles: Una vegada al mes, durant els mesos en què es s'executi el programa, es lliuraran 10 racions/gots de productes lactis per a cada nen adherit al programa. El producte que es lliurarà serà llet sencera UHT. La llet es subministraran en envasos d'un litre, llevat que el proveïdor seleccionat ofereixi un envàs més petit.

Els productes i les quantitats per ració es concretaran en la convocatòria de selecció del proveïdor de cada programa.

El calendari de distribució s'acordarà amb el proveïdor seleccionat per a cada programa i es comunicarà als centres educatius adscrits a cada programa.

Igualment, l’ordre obre el termini de sol·licitud de participació dels centres educatius als Programes Escolars de consum de fruites i hortalisses i de consum de llet del curs 2018/2019. Els centres educatius que vulguin participar en els Programes escolars del curs escolar 2018-2019, han de presentar al DARP en els 15 dies naturals següents a la publicació d'aquesta resolució en el DOGC la sol·licitud per a l'adhesió als programes mitjançant el procediment telemàtic aprovat en l'Ordre ARP/229/2017 (DOGC núm.7473, de 13 d'octubre de 2017), en les condicions establertes en l'annex 1 l'esmentada ordre, i especialment en l'apartat 4.