Aquest matí la consellera de Presidència i portaveu del govern de la Generalitat s'ha reunit amb el president de la Federació de Municipis de Catalunya i alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor; i amb el president de l'ACM i alcalde de Sallent, David Saldoni, per abordar diverses qüestions que afecten els governs locals, com ara els plans d'inversió local o el Consell de Governs Locals de Catalunya






27/07/2018

A la reunió també hi han assistit els secretaris generals de les entitats municipalistes: per part de l'FMC, Juan Ignacio Soto Valle; i per part de l'ACM, Marc Pifarré. També hi han estat presents Rosa Vestit i Villegas, directora general d'Administració Local; i Miquel Àngel Escobar Gutiérrez, secretari d'Administracions Locals i de Relacions amb l'Aran.

El president de l'FMC Xavier Amor ha valorat la reunió com a molt positiva. D'entre els termes que s'han tractat, destaquem el Pla d'inversions locals, les escoles bressol, la renda mínima garantida, la pobresa energètica, les lleis de dependència, de governs locals de Catalunya i de finançament local; i el Consell de Governs Locals de Catalunya.