Amb l’objectiu d’impulsar la mediació i els ADR (Alternative Dispute Resolution o Resolució Alternativa de Conflictes) a Catalunya, al llarg del mes de gener, especialment als voltants del dia 21 de gener es realitzaran un seguit d’activitats de promoció i divulgació de la mediació que es duran a terme arreu de Catalunya amb la participació d’institucions i entitats públiques i privades per tal de promoure la mediació entre la ciutadania i donar-ne a conèixer les característiques i els avantatges






08/11/2018

El 21 de gener, coincidint amb l’aniversari de l’aprovació per part del Comitè de Ministres del Consell d’Europa de la 1a Recomanació núm. R (98) 1, sobre mediació, celebrarem el Dia Europeu de la Mediació. Aquest any, a Catalunya, ho celebrarem per quarta vegada.

Igual que en altres anys,el Centre de Mediació de Dret Privat de Catalunya demana que des de la vostra institució/entitat es planifiquin i s’organitzin activitats de difusió de la mediació adreçades a la ciutadania amb motiu de la commemoració del Dia Europeu de la Mediació. Així mateix, el Departament de Justícia, com els anys anteriors, s’ofereix a facilitar la seva pàgina web per donar publicitat al programa de la setmana.

Us adjuntem el document word amb la fitxa de l’activitat que ens haureu de retornar emplenada a l’adreça electrònica que hi consta. Com veureu en la fitxa cal fer una breu descripció de l’activitat, els seus destinataris i la forma d’inscripció (si s’escau), així com les vostres dades i el logotip de la vostra entitat. Per tal de facilitar-hi l’accés a les persones interessades, us aconsellem que inclogueu un enllaç directe al programa de la vostra activitat i a imatges o vídeos, si en disposeu.

Podeu consultar qualsevol dubte i trametre la informació a Joan Sendra jsendra@gencat.cat,  Manuela Gil mgilg@gencat.cat i Concepció Miró cmirop@gencat.cat del Centre de Mediació de Dret Privat de Catalunya.