A la sessió del Seminari de Relacions Col·lectives organitzat per la Federació de Municipis de Catalunya que ha tingut lloc aquest matí també s'han tractat els criteris socials en la nova Llei de contractes del sector públic i els llocs de treball del futur en el sector públic






28/11/2018

Per parlar de la configuració dels òrgans de selecció del personal laboral i funcionari de les administracions públiques, hem comptat amb J. Javier Cuenca Cervera, doctor en Ciència Política, professor associat del Departament de Ciència Política i de l’Administració de la Universitat de València.

Seguidament, Susana Rodríguez Escanciano, catedràtica de Dret del Treball i de la Seguretat Social de la Universitat de Lleó, ha explicat els criteris socials en la nova Llei de contractes del sector públic.

Per finalitzar, la ponència sobre els llocs de treball del futur en el sector públic, ha anat a càrrec de Mikel Gorriti Bontigui, doctor en Psicologia, responsable de RRHH de la Direcció General de la Funció Pública del Govern Basc.

Amb 259 inscrits, aquest Seminari, organitzat per la Federació de Municipis de Catalunya va començar el passat 31 d'octubre, i celebrarà la darrera sessió el 19 de desembre, amb un programa que ha estat elaborat conjuntament amb la col·laboració dels sindicats UGT i CCOO.

La tercera sessió del desembre, la dedicarem a temes més relacionals de base contractual. S’iniciarà amb una intervenció sobre les xarxes entre subjectes propis dels sistemes institucionals públics i la problemàtica laboral que generen, una ponència que es desenvoluparà per Juan Bautista Vivero Serrano, professor titular de Dret del Treball i de la Seguretat Social de la Universitat de Salamanca. Aquesta primera intervenció anirà seguida de la participació de Susana Rodríguez Escanciano, catedràtica de Dret del Treball i de la Seguretat Social de la Universitat de Lleó, sobre criteris socials en la nova Llei de contractes del sector públic. Tancarà el seminari, el catedràtic de Dret Administratiu de la Universitat de Granada, que ens acostarà a la específica problemàtica generada pels grups de Whatsapp, cossos de seguretat i la critica de responsables institucionals.