La Federació de Municipis de Catalunya analitza en una acció formativa que se celebrarà els dies 14 i 21 de setembre quins són els aspectes jurídics més rellevants de la contractació electrònica així com els pronunciaments doctrinals més importants. Aquest curs s'adreça principalment a responsables de processos de contractació pública i tècnics que intervenen en els procediments de contractació


27/07/2020

La declaració de l’estat d’alarma, amb la suspensió inicial de la contractació i la posterior represa, ha posat la implementació de la contractació electrònica com a punt prioritari de l’agenda administrativa. En aquest curs organitzat per l'FMC es tractaran, entre d'altres, els aspectes generals de la tramitació electrònica en la contractació pública, i l'encaix de la tramitació electrònica en l’estratègia de la UE i com a mecanisme d’eficiència i prevenció d’irregularitats.

El docent que l'imparteix és Alejandro Madariaga Venegas, expert en transparència i contractació pública, que va ser tècnic d’investigacions de l’Oficina Antifrau i és funcionari del Cos d’Inspecció i Tècnica Tributària en excedència.

El curs se celebrarà a l'IdEC (Institut d’Educació Contínua) Universitat Pompeu Fabra, de Barcelona, però si no fos possible dur a terme el curs de manera presencial, es farà per mitjà d'una plataforma virtual.