Els passats 29 de setembre i 13 d'octubre es van fer les dues primeres sessions de presentació de les novetats que aporta el Decret 131/2022, del Reglament de la Llei de facilitació de l’activitat econòmica, que accelera la posada en marxa d'empreses i projectes estratègics, consolida el model de la FUE i desenvolupa altres mesures per reduir les càrregues burocràtiques a les empreses. S’han programat noves sessions on ja us podeu inscriure: Barcelona 2a. edició (Casa del Mar., 27 octubre a les 11:30h), Tortosa (7 de novembre 11-13 h. Plaça de Gerard Vergés, 1 ) i Manresa (Palau Firal. 15 de novembre, a les 11:30h)

17/10/2022

També se’n faran al Penedès, a Lleida i a Girona. Ja us podeu preinscriure i us comunicarem les dates i espais tan aviat com es concretin.

Aquesta jornada és de molt interès per als tècnics municipals i per als òrgans tècnics de la Generalitat, ja que s’explicaran les noves obligacions que a partir del Decret s’han generat per a les administracions, tant pel que fa a la informació disponible, com els tràmits, la gestió dels expedients, els plans d’inspecció i control, etc...

També està previst, si hi ha interès, fer durant els propers mesos una sèrie de tallers temàtics.