El Seminari 'Millores pràctiques per a la comunicació digital d'institucions púbiques locals' tindrà lloc els dies 27 d'octubre i 2 i 15 de novembre de 2022 a la seu de la Federación Española de Municipios y Provincias. Té l'objectiu de donar a conèixer les característiques i els objectius principals de les plataformes digitals i com aquestes poden ser útils per a l'administració local

10/10/2022

A cadascuna de les tres sessions del seminari es comptarà amb la participació de les representants de les plataformes LinkedIn, Meta i Twitter, que descriuran les eines de més utilitat que ofereixen cada plataforma i com fer el millor ús per part de les entitats locals. A més, es proporcionaran experiències útils i tips per a un aprenentatge pràctic de l'ús de les plataformes.

Les sessions es desenvoluparan d'11 a 14 hores i les persones que assisteixin presencialment a la seu de la FEMP podran participar en l'espai de networking que s'obrirà durant la pausa cafè.

El Seminari està destinat a responsables de comunicació i de la gestió de les plataformes digitals d'entitats locals, i a responsables de recursos humans i formació d'administracions locals interessades en estudiar les diferents alternatives que proporcionen aquestes xarxes per a la captació de talent.

Instruccions per a la inscripció: si no sou encara persona usuària registrada de la pàgina de formació de la FEMP, haurà de registrar-se prèviament a l'enllaç inferior. Un cop fet el registre, rebrà al seu correu electrònic la seva clau d'accés. Quan disposi d'un perfil d'usuari (e-mail de registre) i clau d'accés, visiti la pàgina d'inscripció del curs, introdueixi el seu nom d'usuari i contrasenya i premi el botó sol·licitar inscripció. Rebrà un correu automàtic confirmant que s'ha rebut la seva sol·licitud i, en cas de ser acceptada la seva inscripció, se li comunicarà en el seu correu-e al més aviat possible. Després de completar tot el procés de matriculació, se li enviarà un correu-e amb les instruccions per participar presencialment o accedir a l'aula virtual, segons la modalitat que hagi escollit. Una vegada finalitzat el curs, se li proporcionarà un certificat d'assistència.