• Descarregar Google Play Store
  • Descarregar Apple Store
  • E-Mail
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • RSS
  • Flickr
La Federaciˇ de Municipis de Catalunya participa a la Taula del Corredor Mediterrani
La Federaciˇ de Municipis de Catalunya participa a la Taula del Corredor Mediterrani


Dimecres 16 de novembre va tenir lloc una reuniˇ on s'ha presentat el document definitiu de prioritzaciˇ dĺactuacions de les infraestructures ferroviÓries del corredor, a la qual hi ha assistit Laura Campos, alcaldessa de Montcada i Reixac i vicepresidenta de la Federaciˇ de Municipis de Catalunya

16/11/2016

Aquesta reuniˇ, la segona de la Taula EstratŔgica del Corredor Mediterrani ha tingut lloc a la seu del Departament de Territori i Sostenibilitat, i ha estat presidida pels consellers de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull; i d'Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, amb la presŔncia també de la presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell.

En la reuniˇ s'ha presentat un document definitiu de prioritzaciˇ dĺactuacions de les infraestructures ferroviÓries del corredor en base a lĺagenda del Corredor i a les aportacions que ja s'han fet arribar. Ara, per garantir el mÓxim consens unÓnime del document, s'obre un termini fins al 31 de desembre de 2016, per recollir les mÓximes aportacions i observacions, abans no passi a trÓmit parlamentari. Posteriorment, el document es presentarÓ al nou ministre de Foment del govern de l'Estat.

Aquest document s'ha estat elaborant en les reunions del grup de treball, creat a la primera reuniˇ de la Taula el 25 de maig. El conseller Rull i el secretari dĺEmpresa i Competitivitat, Joan Aregio, han estat els qui han presentat aquest document definitiu de prioritzaciˇ d'actuacions de les infraestructures ferroviÓries del Corredor Mediterrani.

Relacionats:

/ ENLLAÇOS
Informaciˇ de la reuniˇ de 20 de juliol
BANC DE BONES PR└CTIQUES
FOCUS D'INNOVACIË LOCAL
CODI DE R╚GIM LOCAL
SEMINARI DE DRET LOCAL
BUTLLET═ DIGITAL
REVISTA FMC
BANC DE BONES PR└CTIQUES
FOCUS D'INNOVACIË LOCAL
PERFIL DEL CONTRACTANT
CODI DE R╚GIM LOCAL
SEMINARI DE DRET LOCAL
BUTLLET═ DIGITAL
REVISTA FMC