• Descarregar Google Play Store
  • Descarregar Apple Store
  • E-Mail
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • RSS
  • Flickr
L'ordenança sobre la taxa per a la utilització del domini públic a favor d'empreses de telecomunicacions, a debat en una jornada de l'FMC
L'ordenança sobre la taxa per a la utilització del domini públic a favor d'empreses de telecomunicacions, a debat en una jornada de l'FMC


Aquest matí a Lleida ha tingut lloc una jornada organitzada per la Federació de Municipis de Catalunya, amb l'objectiu d'analitzar les recents sentències del Tribunal Suprem que avalen la possibilitat d'aplicació de la taxa municipal per la instal·lació de serveis de telecomunicacions

07/07/2017

A la jornada, en la que hi han assistit diversos electes locals, tècnics municipals, secretaris, interventors i tresorers d'Administració local, s'han tractat les claus que permeten una tributació local en aquest àmbit ajustada als paràmetres establerts pel Tribunal Suprem.

La inauguració de la jornada ha anat a càrrec d'Àngel Ros, alcalde de Lleida; Amador Marquès, president de l'Àmbit de Territori, Sostenibilitat i Serveis Urbans de la Federació de Municipis de Catalunya i alcalde de Bossòst; i Celia Argilés, presidenta del CSITAL Lleida.

Seguidament, Javier Gonzalo Migueláñez, advocat expert en el sector energètic i assessor de la Federació Nacional d'Associacions i Municipis amb Centrals Hidroelèctriques i Embassaments, i José Maria Simón Marco, advocat-soci de Gonzalo Advocats, han fet una anàlisi de les sentències del Tribunal Suprem relatives a la taxa per la utilització del domini públic a favor d'empreses explotadores de serveis de telecomunicacions i els aspectes rellevants dels estudis econòmics justificatius de l'ordenança fiscal.

A continuació, una taula rodona ha tractat sobre els aspectes rellevants per a la tramitació de les ordenances fiscals. Aquesta taula ha estat formada per Celia Argilés, presidenta CSITAL Lleida; Antoni García Jiménez, secretari de l'Ajuntament de Mollerussa; i Javier Gonzalo Migueláñez, advocat expert en el sector energètic. Modera la taula Alexis Guallar Tasies, director del Departament de Recursos Humans de la Diputació de Lleida.

La cloenda ha anat a càrrec de Rosa Pujol i Esteve, alcaldessa d'Aitona i vicepresidenta de la Diputació de Lleida, que ha agraït a la Federació de Municipis de Catalunya l'haver organitzat aquesta jornada al territori.
Relacionats:

/ ENLLAÇOS
Programa
Informació jornada web Ajuntament de Lleida
BANC DE BONES PRÀCTIQUES
FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
CODI DE RÈGIM LOCAL
SEMINARI DE DRET LOCAL
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC
BANC DE BONES PRÀCTIQUES
FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
PERFIL DEL CONTRACTANT
CODI DE RÈGIM LOCAL
SEMINARI DE DRET LOCAL
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC