• Descarregar Google Play Store
  • Descarregar Apple Store
  • E-Mail
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • RSS
  • Flickr
Subvencions per fomentar la identificaciˇ i l'esterilitzaciˇ dels animals de companyia
Subvencions per fomentar la identificaciˇ i l'esterilitzaciˇ dels animals de companyia


Ordre TES/62/2018, de 7 de juny, publicada al DOGC n˙mero 7640, de 12 de juny de 2018

13/06/2018

S'aproven les bases reguladores de les subvencions per fomentar la identificaciˇ i l'esterilitzaciˇ dels animals de companyia, les quals es publiquen a l'annex d'aquesta Ordre.

Resten derogades les disposicions segŘents:

a) Ordre AAM/157/2012, de 6 de juny, per la qual s'aproven les bases reguladores dels ajuts per fomentar la identificaciˇ, esterilitzaciˇ i adopciˇ dels animals de companyia i es convoquen els corresponents a 2012 (DOGC n˙m. 6151 ľ 18.06.12).

b) Ordre AAM/128/2014, de 2 d'abril, per la qual s'aproven les bases reguladores dels ajuts per fomentar la identificaciˇ, esterilitzaciˇ i adopciˇ dels animals de companyia i es convoquen els corresponents a 2014 (DOGC n˙m. 6610 - 25.04.14).

c) Ordre AAM/166/2015, de 28 de maig, per la qual s'aproven les bases reguladores dels ajuts per fomentar la identificaciˇ, esterilitzaciˇ i adopciˇ dels animals de companyia i es convoquen els corresponents a 2015 (DOGC n˙m. 6890 - 11.06.15).

Poden ser objecte de les subvencions regulades en aquestes bases les actuacions segŘents:

a) Actuacions d'identificaciˇ i esterilitzaciˇ d'animals de companyia que estiguin en un centre d'acollida inscrit al Registre de nuclis zool˛gics de Catalunya.

b) Actuacions d'identificaciˇ i esterilitzaciˇ de gats que formin part d'una col˛nia controlada, entenent com a tal, la localitzaciˇ autoritzada per l'ens local en quŔ viuen de manera habitual un grup de gats no socialitzats amb els éssers humans.

c) Actuacions d'identificaciˇ i esterilitzaciˇ d'animals de companyia mitjanšant campanyes promogudes per ens locals o entitats de protecciˇ i defensa dels animals adrešada a la poblaciˇ.

La identificaciˇ dels animals de companyia es fa mitjanšant la implantaciˇ de microxips normalitzats d'acord amb la norma ISO 11784 i els procediments d'esterilitzaciˇ sˇn l'ovariectomia, histerectomia o ovariohisterectomia en femelles i la vasectomia o orquiectomia en mascles.

El perÝode d'execuciˇ de les actuacions subvencionables s'indica en la convocat˛ria corresponent.

Poden optar a les subvencions regulades en aquestes bases:

a) Ens locals que tinguin la competŔncia sobre les actuacions per a les quals se solĽlicita la subvenciˇ i tinguin el cens d'animals de companyia establert en l'article 14.2 del Decret legislatiu 2/2008, de 15 d'abril, pel qual s'aprova el Text refˇs de la Llei de protecciˇ dels animals, en el sistema informÓtic de gestiˇ ˙nica del Registre general d'animals de companyia mitjanšant l'aplicaciˇ ANICOM.

b) Les entitats que estiguin inscrites en el Registre d'associacions de protecciˇ i defensa dels animals.

Relacionats:

/ ENLLAÇOS
Vegeu la disposiciˇ


BANC DE BONES PR└CTIQUES
FOCUS D'INNOVACIË LOCAL
CODI DE R╚GIM LOCAL
SEMINARI DE DRET LOCAL
BUTLLET═ DIGITAL
REVISTA FMC
BANC DE BONES PR└CTIQUES
FOCUS D'INNOVACIË LOCAL
PERFIL DEL CONTRACTANT
CODI DE R╚GIM LOCAL
SEMINARI DE DRET LOCAL
BUTLLET═ DIGITAL
REVISTA FMC