• Descarregar Google Play Store
  • Descarregar Apple Store
  • E-Mail
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • RSS
  • Flickr
El 21 de gener se celebra el Dia de la Mediació
El 21 de gener se celebra el Dia de la Mediació


Amb l’objectiu d’impulsar la mediació i els ADR (Alternative Dispute Resolution o Resolució Alternativa de Conflictes) a Catalunya, al llarg del mes de gener, especialment als voltants del dia 21 de gener es realitzaran un seguit d’activitats de promoció i divulgació de la mediació que es duran a terme arreu de Catalunya amb la participació d’institucions i entitats públiques i privades per tal de promoure la mediació entre la ciutadania i donar-ne a conèixer les característiques i els avantatges

08/11/2018

El 21 de gener, coincidint amb l’aniversari de l’aprovació per part del Comitè de Ministres del Consell d’Europa de la 1a Recomanació núm. R (98) 1, sobre mediació, celebrarem el Dia Europeu de la Mediació. Aquest any, a Catalunya, ho celebrarem per quarta vegada.

Igual que en altres anys,el Centre de Mediació de Dret Privat de Catalunya demana que des de la vostra institució/entitat es planifiquin i s’organitzin activitats de difusió de la mediació adreçades a la ciutadania amb motiu de la commemoració del Dia Europeu de la Mediació. Així mateix, el Departament de Justícia, com els anys anteriors, s’ofereix a facilitar la seva pàgina web per donar publicitat al programa de la setmana.

Us adjuntem el document word amb la fitxa de l’activitat que ens haureu de retornar emplenada a l’adreça electrònica que hi consta. Com veureu en la fitxa cal fer una breu descripció de l’activitat, els seus destinataris i la forma d’inscripció (si s’escau), així com les vostres dades i el logotip de la vostra entitat. Per tal de facilitar-hi l’accés a les persones interessades, us aconsellem que inclogueu un enllaç directe al programa de la vostra activitat i a imatges o vídeos, si en disposeu.

Podeu consultar qualsevol dubte i trametre la informació a Joan Sendra jsendra@gencat.cat,  Manuela Gil mgilg@gencat.cat i Concepció Miró cmirop@gencat.cat del Centre de Mediació de Dret Privat de Catalunya.  


Relacionats:

/ ENLLAÇOS
Més informació


BANC DE BONES PRÀCTIQUES
FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
CODI DE RÈGIM LOCAL
SEMINARI DE DRET LOCAL
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC
BANC DE BONES PRÀCTIQUES
FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
PERFIL DEL CONTRACTANT
CODI DE RÈGIM LOCAL
SEMINARI DE DRET LOCAL
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC