• Descarregar Google Play Store
  • Descarregar Apple Store
  • E-Mail
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • RSS
  • Flickr
L'educació avança en clau 360
L'educació avança en clau 360


Gairebé fa un any de la presentació de l’Aliança Educació 360 i fins ara ja s'hi han adherit més de 50 ens locals. Lla Diputació de Barcelona anima tots els ens locals a adherir-se a l'Aliança i participar en la jornada anual 'L'educació avança en clau 360', el dimecres 30 de gener al CCCB de Barcelona

10/01/2019

Els ajuntaments són actors imprescindibles per vertebrar l’ecosistema educatiu local, connectant centres, entitats i la resta d’agents educatius per oferir més i millors oportunitats educatives per a tothom.

En la propera Jornada Anual d’Educació 360 volen compartir amb la resta d’agents educatius que s’hi han adherit, i els que ho puguin fer pròximament, les experiències, debatre els reptes, analitzar-ne els èxits i les dificultats que ens hem trobat per descobrir solucions col·lectives, tot imaginant futurs possibles.

A la Jornada es presentarà la Crida Centres Educatius 360 que es proposa posar en valor l'experiència d'escoles i instituts en clau 360 i respondre col·lectivament als reptes sobre com imaginem la mirada 360 als centres educatius.

"Educació360. Educació a temps complet” proposa una perspectiva global de l’educació que tingui en compte que s’aprèn i s’educa arreu; als esplais, a l’hora de menjador escolar, a les extraescolars, a les associacions de lleure... I totes aquestes experiències incideixen en les trajectòries educatives de la ciutadania. Per això treballen colze a colze amb els ajuntaments per acompanyar-los en el seu paper de connectors de tot aquest ecosisitema educatiu i perquè incorporin la mirada d’Educació 360 als seus municipis.

Relacionats:

/ ENLLAÇOS
Més informació
Programa
Educació 360


BANC DE BONES PRÀCTIQUES
FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
CODI DE RÈGIM LOCAL
SEMINARI DE DRET LOCAL
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC
BANC DE BONES PRÀCTIQUES
FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
PERFIL DEL CONTRACTANT
CODI DE RÈGIM LOCAL
SEMINARI DE DRET LOCAL
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC