• Descarregar Google Play Store
  • Descarregar Apple Store
  • E-Mail
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • RSS
  • Flickr
L'FMC col·labora en una jornada sobre prevenció i gestió dels residus municipals
L'FMC col·labora en una jornada sobre prevenció i gestió dels residus municipals


Per tal de buscar estratègies comunes per assolir els nous objectius de reciclatge i d'abocament de residus fixats per als propers anys per la Unió Europea, el proper 2 d’octubre tindrà lloc la jornada Prevenció i Gestió dels Residus municipals: cap al 2030 al Museu de Ciència Cosmocaixa (Barcelona), adreçada a tècnics municipals i a professionals de l’àmbit dels residus. Organitzada pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, l'Agència de Residus de Catalunya, Ecoembes i Ecovidrio, compta amb la col·laboració, entre d'altres, de la Federació de Municipis de Catalunya

13/09/2019

En aquest sentit, les noves mesures en matèria de residus derivades de l’aprovació del Paquet d’Economia Circular per part de la Unió Europea, inclou una sèrie de mesures ambicioses destinades a adequar la legislació dels residus a nivell europeu, fet que requereix la implicació dels ens locals tant a nivell tècnic com polític.

La jornada comptarà amb els següents continguts:Un nou període de gestió municipal (visió estratègica) i Bones pràctiques cap al 2030 (visió tècnica). Entre d'altres qüestions, es tractaran els nous projectes de recollida selectiva a Catalunya, experiències en prevenció, nous àmbits clau de recollida selectiva: residus comercials, nova normativa dels plàstics d’un sòl ús: implicacions per als ens locals i nous àmbits clau de recollida selectiva: residus tèxtils. 

Carles Salesa, director del Consordi de Residus del Maresme i tècnic de l'FMC, participa a la taula sobre les entitats municipalistes davant els nous reptes de residus.
Relacionats:

/ ENLLAÇOS
Programa i inscripcions


BANC DE BONES PRÀCTIQUES
ODS - FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
CODI DE RÈGIM LOCAL
SEMINARI DE DRET LOCAL
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC
BANC DE BONES PRÀCTIQUES
FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
PERFIL DEL CONTRACTANT
CODI DE RÈGIM LOCAL
SEMINARI DE DRET LOCAL
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC