• Descarregar Google Play Store
  • Descarregar Apple Store
  • E-Mail
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • RSS
  • Flickr
Curs sobre com millorar la comunicació a través de xarxes socials
Curs sobre com millorar la comunicació a través de xarxes socials


El curs, que tindrà lloc el 3 i 4 de desembre, és una bona oportunitat perquè els governs locals que volen iniciar activitat exterior puguin comunicar més i millor les seves activitats. Inicialment previst per a entitats del tercer sector i cooperatives, ara s'amplia als governs locals. El curs serveix com a punt de partida per a cursos posteriors, més avançats, que es portarien a terme al 2020 i és totalment gratuït per a les entitats adherides a l'FMC

06/11/2019

L’objectiu d’aquest curs, organitzat pel Diplocat, és capacitar als responsables de comunicació i xarxes socials de totes aquelles entitats vinculades a la Taula del Tercer Sector, a les entitats cooperatives catalanes i als ens municipals de Catalunya per tal que puguin realitzar el seu propi pla de comunicació en xarxes socials orientat al públic internacional, a partir de les actuacions previstes per les seves respectives entitats.

El curs també permet facilitar instruments per tal de generar continguts més atractius i explicar quina xarxa social és més adequada segons el context i la finalitat perseguida, tot això sense requerir necessàriament dedicar recursos econòmics per a la promoció dels continguts publicats.

El curs estava inicialment previst, segons el Pla de Treball de Diplocat vigent, per a entitats del tercer sector i cooperatives i ara s’amplia també a ens locals. El curs és totalment gratuït per les entitats membres de la Federació de Municipis de Catalunya i serviria com a punt de partida per a cursos posteriors, més avançats, que es portarien a terme ja durant el 2020. 

Els perfils en els quals s’ha pensat que el curs pot ser interessant són alcaldes, alcaldesses, regidors i regidores, però també responsables de premsa i comunicació dels ens locals. No és, es remarca, un curs sobre xarxes socials, sinó sobre com donar un enfocament internacional apropiat a les mateixes, a partir d’un nivell bàsic o elemental de gestió de xarxes. També s'ha convidat a participar a la Confederació de Cooperatives de Catalunya i a la Taula del Tercer Sector de Catalunya.

Els interessats es poden inscriure escrivint directament un correu electrònic a info@diplocat.cat

Relacionats:

/ DOCUMENTS
Programa.pdf


BANC DE BONES PRÀCTIQUES
ODS - FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
CODI DE RÈGIM LOCAL
SEMINARI DE DRET LOCAL
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC
BANC DE BONES PRÀCTIQUES
FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
PERFIL DEL CONTRACTANT
CODI DE RÈGIM LOCAL
SEMINARI DE DRET LOCAL
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC