• Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • LinkedIn
  • WhatsApp
Obertura de determinats establiments de restauració i altres comerços en els aeròdroms d'ús públic per a la prestació de serveis de suport a serveis essencials
Obertura de determinats establiments de restauració i altres comerços en els aeròdroms d'ús públic per a la prestació de serveis de suport a serveis essencials


Es podran obrir aquells establiments que, a la zona aire de tots els aeròdroms d'ús públic existents a Espanya, siguin imprescindibles per atendre les necessitats essencials de treballadors, proveïdors i passatgers a les seves instal·lacions (Ordre TMA/240/2020,d e 16 de març, publicada al BOE número 70, de 16 de març de 2020)

16/03/2020

El gestor aeroportuari ha de determinar la quantia i distribució dels punts de restauració i dels punts de premsa, articles de conveniència, alimentació i begudes que es considerin imprescindibles per a garantir la cobertura de les necessitats descrites en cadascuna de les instal·lacions aeroportuàries.

En tots aquests punts s'han de complir, al menys, aquestes mesures de contenció:

1. La permanència en els establiments comercials l'obertura estigui permesa ha de ser l'estrictament necessària.

2. En tot cas, s'evitaran aglomeracions i es controlarà que es mantingui la distància de seguretat de al menys 1 metre per tal d'evitar possibles contagis.

Aquesta ordre serà d'aplicació des de la seva publicació al BOE fins a la finalització del període de l'estat d'alarma o fins que hi hagi circumstàncies que justifiquin una nova ordre modificant els termes de la present.





Relacionats:

/ ENLLAÇOS
Vegeu l'ordre
BANC DE BONES PRÀCTIQUES
ODS - FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
CODI DE RÈGIM LOCAL
FORMACIÓ
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC
BANC DE BONES PRÀCTIQUES
FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
PERFIL DEL CONTRACTANT
CODI DE RÈGIM LOCAL
FORMACIÓ
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC