• Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • LinkedIn
  • WhatsApp
L’FMC es reuneix amb els consells comarcals per avançar en el Servei Info Europa
L’FMC es reuneix amb els consells comarcals per avançar en el Servei Info Europa


La Federació de Municipis de Catalunya va organitzar ahir una sessió de formació per presentar el Servei Info Europa (SIE). Aquest nou servei de l’FMC és una eina per impulsar el procés de recuperació dels municipis i consisteix en l’establiment d’un sistema de suport als governs locals catalans per promoure una participació activa i eficient en els fons europeus

22/09/2021

En paraules del secretari general de la Federació de Municipis de Catalunya, Magí Rovira: "l’FMC ha detectat una necessitat creixent i urgent d’informació i d’acompanyament dels ens locals de Catalunya en la seva participació en els Fons europeus”. Per això, l’FMC està treballant per posar en marxa un nou servei de suport als governs locals per promoure una participació activa i eficient en els fons europeus.

En la primera jornada formativa celebrada ahir van participar 17 consells comarcals amb 24 tècnics i tècniques. Diversos membres de l’equip SIE van detallar el funcionament i l’abast del servei, els diferents rols dels professionals implicats, i el rellevant paper dels consells comarcals per tal que aquest servei arribi a tots els municipis de Catalunya. A més, es van donar pautes per poder comprendre millor el pressupost de la UE i el cicle de disseny i execució de projectes europeus, amb la finalitat de preparar les persones responsables dels punts focals perquè puguin donar resposta a algunes de les qüestions plantejades pels governs locals.

S’ha previst realitzar una altra jornada formativa amb la resta de consells comarcals que ahir no hi van poder assistir.

Aquest servei iniciarà el seu funcionament el mes d’octubre.

Relacionats:

/ ENLLAÇOS
Més informació al web


BANC DE BONES PRÀCTIQUES
ODS - FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
CODI DE RÈGIM LOCAL
FORMACIÓ
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC
BANC DE BONES PRÀCTIQUES
FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
PERFIL DEL CONTRACTANT
CODI DE RÈGIM LOCAL
FORMACIÓ
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC