• Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • LinkedIn
  • WhatsApp
La Federació de Municipis de Catalunya explica les darreres novetats legislatives en matèria d’urbanisme i fiscalitat
La Federació de Municipis de Catalunya explica les darreres novetats legislatives en matèria d’urbanisme i fiscalitat


L'FMC ha organitzat avui una jornada, que ha comptat amb 228 participants d'entitats adherides, en la que s'han donat a conèixer els canvis normatius en matèria d'urbanisme que hi ha a la Llei 2/2021, de mesures fiscals, financeres, administratives i del sector públic, amb l'objectiu que els ajuntaments puguin afrontar els diversos reptes que se'ls plantegen, com aportar més dinamisme al territori o combatre el fenomen del despoblament

16/03/2022

El territori metropolità genera més llars que parc d'habitatge i cal trobar el desllorigador per desbloquejar les actuacions d'abast territorial que evitin majors desajustos entre oferta i demanda. La mobilitat de les empreses és creixent i les oportunitats de captar grans inversions estratègiques requereix eines de resposta àgil i ràpida.

Informar del contingut de la Llei 2/2021 ha estat l'objectiu d'aquesta jornada de l'FMC, que s'ha celebrat aquest matí, en format híbrid (presencialment a l’UPF-BSM i per la plataforma Zoom).

Xavier Fonollosa, president de l’Àrea de Territori i Sostenibilitat de l’FMC i alcalde de Martorell. Sr. Narcís Fajula, impulsor de la Comissió Sectorial de Política Territorial i Urbanisme de l’FMC i alcalde de Sarrià de Ter, han presentat la jornada. Per parlar de la necessitat de dinamitzar la vida econòmica del territori hem comptat amb Agustí Jover i Armengol, economista, soci fundador de Promo Assessors i Consultors. Finament, Agustí Serra Monté, arquitecte, director general d’Ordenació del Territori i Urbanisme de la Generalitat de Catalunya, ens ha introduït les noves mesures urbanístiques incorporades a la Llei d'acompanyament dels pressupostos de la Generalitat. El col·loqui posterior l'ha moderat Miquel Morell i Deltell, economista i soci de Promo Assessors Consultors.

Relacionats:

/ ENLLAÇOS
Programa
BANC DE BONES PRÀCTIQUES
ODS - FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
CODI DE RÈGIM LOCAL
FORMACIÓ
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC
BANC DE BONES PRÀCTIQUES
FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
PERFIL DEL CONTRACTANT
CODI DE RÈGIM LOCAL
FORMACIÓ
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC