04/04/2024

La Setmana sense fum és una iniciativa que coordina el Programa d’Atenció Primària sense fum a Catalunya, en el context de SumaSalut (AIFICC, CAMFiC i ASPCAT), en la que es va involucrar la Federació de Municipis de Catalunya fa anys, juntament amb altres entitats locals, per unificar els missatges del Dia mundial sense tabac que se celebra el 31 de maig

Us animem a participar en la celebració de la Setmana sense fum 2024, que tindrà lloc del 25 al 31 de maig

L’objectiu de la Setmana sense fum (SSF) és promoure conductes saludables, tant per a infants i adolescents, com per a persones adultes, i sensibilitzar la població de la importància que té per a la salut el fet de no iniciar-se, abandonar el consum de tabac i poder gaudir d’un ambient lliure de fum i de residus del tabac.

Podeu adherir-vos a l’SSF compartint el logo de la vostra entitat, emplenant el formulari (disposeu de termini fins al 20 de maig).

Consulteu la proposta d’activitats i animeu-vos a participar i a fer la màxima difusió durant el mes de maig del 2024, especialment durant l’SSF, del 25 al 31 de maig. Difoneu les vostres activitats per xarxes socials, publicant imatges o vídeos amb les etiquetes: #ssfcat24 #SumaSalut.

Feu difusió en el vostre àmbit i per xarxes socials de l’enquesta adreçada a la població, que romandrà oberta fins al 30 d’abril. Amb aquesta enquesta pretenem conèixer el consum i l‘opinió de la població general en temes d’actualitat sobre tabaquisme.