SALUTACIÓ

salazopyrin vs asacol

salazopyrin pregnancy click salazopyrin og kalk

La 34a Assemblea general de la Federació de Municipis de Catalunya celebrada a Lleida el 18 d’octubre em va escollir com a president. És per a mi un honor assumir el càrrec en aquesta nova etapa que encetem i espero estar a l’alçada del repte que suposa; he acceptat aquesta responsabilitat amb compromís i il·lusió. Aprofitant el camí obert aquests anys, vull continuar transitant pel diàleg i l’entesa entre partits, però també entre pobles i ciutats. Crec que és l’hora de reivindicar les coses ben fetes: la política en majúscules; I és que els ajuntaments del país tenim molta força i molta empenta.

Des de l’FMC estem molt contents de ser d’utilitat i, per això, us dono la benvinguda a aquesta pàgina web de la Federació de Municipis de Catalunya, renovada i millorada, per mitjà de la qual podeu conèixer la informació més rellevant i més necessària per a tots vosaltres.

El nostre principal objectiu amb aquest espai web ha estat acostar-nos a tothom i facilitar la vostra cerca d’informació, prioritzant l’usuari com a element central. Per a això, hem tingut molt en compte la diversitat de gent que interactua amb el nostre contingut, amb les seves pròpies necessitats i preferències, i que tenen un perfil polític, un perfil tècnic o una barreja dels dos.

En aquesta pàgina us oferim un contingut útil i rellevant independentment de la vostra àrea d'interès: hem adaptat les notícies enfocant-les al públic al qual estan dirigides i hem millorat la navegació a través de l'ús de etiquetes i cerques específiques per garantir que pugueu accedir fàcilment als continguts que més us interessen.

En resum, hem passat de simplement proporcionar informació a configurar un contingut més rellevant i accessible per a tots vosaltres, adaptant-nos a les vostres preferències i les vostres necessitats. I tot això, amb una nova imatge útil, àgil, interessant i visiblement molt més moderna i agradable.

Benvinguts a la nostra pàgina web!

 

Eduard Rivas Mateo

President de la Federació de Municipis de Catalunya