En la reunió dels 6 ajuntaments del Pacte (Tarragona, Vila-seca, Salou, Reus, Cambrils i la Canonja) s’ha ratificat l’aposta del tren-tram, el compromís de treballar conjuntament el projecte i la identificació de nombrosos aspectes del servei ferroviari implantat a partir de la posada en servei de la variant de Vandellòs que s’han de millorar. Tots han coincidit en la necessitat de continuar treballant amb RENFE per a assolir millores en el servei de transport públic i en els horaris a la zona


06/02/2020

El secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavín, va anunciar ahir a Tarragona que la Generalitat està demanant a Adif "treballar amb un equip tècnic conjunt per coordinar el desmantellament de l’antic corredor ferroviari i la planificació del nou tren-tram Cambrils-Tarragona”. Ho va fer després de la reunió del Pacte per a les infraestructures del Camp de Tarragona que va mantenir amb els alcaldes de Tarragona, Pau Ricomà, de Vila-seca, Pere Segura, de Salou, Pere Granados, de Reus, Carles Pellicer, i l’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, a més del de la Canonja, Roc Muñoz, que s’ha incorporat al grup perquè el seu municipi també té una afectació directa en el projecte.

En la trobada també hi van estar presents el delegat del Govern, Òscar Peris, i la directora dels serveis territorials del Departament de Territori i Sostenibilitat, Trini Castro. Tots van estar d’acord en la necessitat d’aquest equip. Un equip, va detallar el secretari, que "mentre ells desmantellen, el nostre vagi planificant l’execució de la nova obra”.