El PROCICAT ha aprovat aquest migdia reduir les restriccions en l’àmbit cultural a Barcelona i altres 15 ciutats de la seva àrea metropolitana. Serà amb una resolució que entrarà en vigor quan es publiqui al DOGC –presumiblement demà- i que permetrà, en concret, que els equipaments culturals i els cinemes puguin obrir fins al 70% del seu aforament, quan fins ara només ho poden fer fins a la meitat. Davant d’aquesta ampliació d’aforament, des del PROCICAT s'ha demanat al sector cultural extremar els controls en les zones comunes dels equipaments per evitar aglomeracions






21/09/2020

En concret, la mesura abasta la ciutat de Barcelona i les de Viladecans, el Prat de Llobregat, Sant Boi de Llobregat, Cornellà de Llobregat,  Sant Just Desvern, Esplugues de Llobregat, Sant Joan Despí, l’Hospitalet de Llobregat, Montcada i Reixac, Santa Coloma de Gramenet, Sant Adrià de Besòs, Badalona, Sant Feliu de Llobregat, Gavà i Castelldefels.

També ho permetrà a Granollers, a Les Franqueses del Vallès i a Canovelles, on es prorrogues 15 dies la resta de restriccions.