Caldes de Malavella rep la certificació com a Ciutat amb Caràcter i es converteix en la tretzena localitat acreditada amb aquesta marca. Arties és el nou Poble amb Encant i s’afegeix als 13 que hi havia fins ara. L’Estartit, juntament amb Cambrils, l’Ampolla i el barri del Serrallo de Tarragona, són els nous Barris i Viles Marineres d’enguany i ja en són 16 a la costa catalana






23/11/2020

Aquestes distincions són un reconeixement a la tasca dels municipis en favor d’un turisme de qualitat, diversificat i desestacionalitzat, en línia amb el que marquen el Pla estratègic de turisme de Catalunya i el Pla de màrqueting.
 
Aquestes distincions reconeixem la tasca dels municipis en favor d’un turisme de qualitat, diversificat i desestacionalitzat, en línia amb el que marquen els dos instruments amb què el Govern vol posar en valor el sector turístic català: el Pla estratègic de turisme de Catalunya i el Pla de màrqueting turístic de Catalunya 2018-2022. Amb aquests plans, l’objectiu és promoure el turisme com a eina de desenvolupament, diversificació econòmica i garantia de futur per a les ciutats, pobles i viles; crear sinergies entre municipis; i protegir la conciliació i l’equilibri entre els residents i els visitants/turistes.