La Diputació de Lleida i la Fundació Barça han signat convenis amb els ajuntaments de Lleida, Solsona, Guissona i la Pobla de Segur pels quals es portarà a terme en les seves localitats el programa d’integració social mitjançant la pràctica de l’esport a través de la metodologia FutbolNet. A través d’un programa extraescolar, de dos dies a la setmana a cada població, es pretén fomentar la integració social dels infants i adolescents que es troben en situació d’alta vulnerabilitat, a través d’una metodologia pròpia de la Fundació Barça, on mitjançant l’esport se’ls doni un suport integral en temes d’educació, assistència sanitària, nutrició i atenció psicosocial


11/12/2020

En l’acte de signatura dels convenis el 10 de desembre van participar el president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, la directora general de la Fundació Barça, Mària Vallès, acompanyada pel vicepresident de la fundació, Antoni Tombas, i els alcaldes de Lleida, Miquel Pueyo; de Solsona, David Rodríguez; de Guissona, Jaume Ars, i de la Pobla de Segur, Marc Baró. A l’acte també hi van assistir la vicepresidenta, Estefania Rufach, el diputat Jordi Verdú i l’assessora de Relacions amb entitats i associacions, Gemma Vilarasau.

Els convenis estableixen que aquestes activitats, que són gratuïtes per als infants i adolescents als quals van adreçades, seran finançades per la Diputació i la Fundació Barça en cada una de les poblacions beneficiades. Cada ajuntament, per la seva banda, es compromet a facilitar l’ús d’un equipament esportiu adient per a aquesta activitat, que es desenvoluparà fins al mes de juny de 2021.