Un any més, el dia 9 de maig se celebra el Dia d’Europa acompanyat d’un conjunt d’activitats arreu del territori català amb l’objectiu que la ciutadania conegui una mica més Europa i les seves institucions






05/05/2021

Per a la celebració d’aquest Dia d'Europa 2021 el Consell Català del Moviment Europeu ha redactat una declaració perquè les institucions li donin suport i s'articulin els instruments perquè la ciutadania conegui aquesta declaració.

Els valors de la Unió Europea són més actuals i vigents que mai i impliquen el respecte a la dignitat humana, a la llibertat, a la democràcia, a la igualtat i a l’estat de dret, així com el respecte als drets humans i a les minories. Tot plegat, basat en la justícia, el pluralisme, la no discriminació, la tolerància, la solidaritat i la igualtat entre homes i dones. Hem de treballar perquè aquests valors siguin sempre vigents.

El Comitè Executiu de la Federació de Municipis de Catalunya, ha acordat l'adhesió de l'entitat a aquesta declaració, i qui vulgui pot fer-ne la divulgació pertinent si ho consideren oportú.

Adjuntem a aquesta informació actes i activitats de diferents governs locals relacionats amb el Dia d'Europa.