Enguany hi prenen part Alcanar, Talarn, Sant Hilari Sacalm, Bellver, Prats de Lluçanès, Ulldemolins i Sort. Cada poble ha programat un espectacle enfocat a públic adult, amb la voluntat d’anar més enllà de les propostes familiars. Pobles de Circ, una de les onze mesures del Pla d’Impuls del Circ 2019-2022, va iniciar-se el 2020 amb molt bona acollida per part del públic i dels ajuntaments participants






16/06/2021

Pobles de Circ, una de les mesures incloses en el Pla d'Impuls al Circ 2019-2022, comença aquest cap de setmana la seva programació, que portarà 27 representacions i 6 tallers de circ a set pobles d'arreu de Catalunya des de la primavera fins a finals d'any. Es tracta de municipis de menys de 10.000 habitants de diferents comarques: Alcanar (Montsià), Talarn (Pallars Jussà), Sant Hilari Sacalm (La Selva), Bellver (La Cerdanya), Prats de Lluçanès (Osona), Ulldemolins (Priorat), Sort (Pallars Sobirà). El tret de sortida d'aquesta programació tindrà lloc aquest dissabte, 19 de juny, a Sort, amb l'espectacle "SOS" de la pallassa La Churry, i tot seguit, el 27 de juny, Prats de Lluçanès acollirà el col·lectiu TQM amb la peça "Volov" i a Sant Hilari Sacalm es podrà veure "Sidecar" de Pessic de Circ.

La mesura Pobles de Circ, coordinada per l'Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC), creix aquest segon any i incrementa fins a set el nombre de municipis que formaran part d'aquest projecte el 2021. Els ajuntaments que s'incorporen són Alcanar (Montsià), Talarn (Pallars Jussà) i Sant Hilari Sacalm (La Selva), i així s’amplia l'àmbit d’acció de la mesura fins a les Terres de l'Ebre i comarques gironines. El projecte té com a objectiu fer arribar programació de circ a pobles amb poca població i poca presència d'aquesta art escènica en la seva agenda cultural.

Com ja es va fer durant el 2020, tots els espectacles seguiran la normativa que marqui el PROCICAT per evitar contagis de COVID-19.

Si voleu més informació sobre Pobles de Circ, us podeu posar en contacte amb l'Associació de Professionals de Circ de Catalunya a través del correu poblesdecirc@apcc.cat