Aquest nou servei de la Federació de Municipis de Catalunya és una eina per impulsar el procés de recuperació dels municipis. El Servei Info Europa (SIE) consisteix en donar suport als governs locals catalans per promoure una participació activa i eficient en els fons europeus. També servirà per informar dels recursos que seran d'ajuda per participar a Europa






15/10/2021

Al matí del dimarts 19 d'octubre, al Saló de Congressos de la Fira Municipàlia, a Lleida, de les 12:30 a les 14:00 hores, la Federació de Municipis de Catalunya explicarà en què consisteix aquest nou Servei Info Europa (SIE), per mitjà del qual oferirem als ajuntaments de Catalunya tota la informació actualitzada sobre els programes i fons provinents d'Europa i les convocatòries d'interès local; un punt d'assistència tècnica per resoldre dubtes en relació amb els fons europeus i les convocatòries en curs; i un acompanyament estratègic per als ajuntaments que ho necessitin.

Programa de la sessió:
 
12:30 hores: Conferència: Municipalisme, finançament i Europa, amb Olga Arnau, alcaldessa de Vilanova i la Geltrú i presidenta de l'FMC; Eduard Rivas, alcalde d'Esparreguera i vicepresident de l'FMC; Montserrat Candini, alcaldessa de Calella i vicepresidenta de l'FMC; i Lluís Mijoler, alcalde del Prat de Llobregat i vicepresident de l'FMC.

13:00 hores: Conferència: Presentació del Servei Info Europa de l'FMC amb Olga Arnau, alcaldessa de Vilanova i la Geltrú i presidenta de l'FMC; i Alex Heichinger. Llicenciat amb un màster en Administració i Direcció d’empreses i expert en temes europeus.
  
 
 


13:30 hores: Precs i preguntes.

14:00 hores: Cloenda i visita a l'estand de l'FMC.

Recordem que en l'estand de l'FMC, i durant tot el transcurs de la Fira Municipàlia, estaran a la vostra disposició exemplars del llibre: 'Bones pràctiques del món local. Edició especial COVID-19'. Un llibre editat per l'FMC i la Fundació Carles Pi i Sunyer d'estudis autonòmics locals, que recull diverses iniciatives locals de bones pràctiques davant la pandèmia. A l'estand podrem atendre també les vostres demandes i us informarem de les accions que hem posat en marxa per servir més i millor als ens locals associats a l'FMC.
 
Si esteu interessats en assistir-hi, cal confirmar assistència a j.vilaro@fmc.cat