Recopilació de les licitacions, ajudes, subvencions i altres actuacions publicades en el BOE i els butlletins oficials de les comunitats autònomes


14/06/2024

El Govern espanyol publica cada setmana una recopilació de les darreres licitacions, ajudes, subvencions i altres actuacions del Mecanisme de Recuperació i Resiliència, element central dels fons europeus NextGenerationEU, recollides al BOE i els butlletins oficials de les comunitats autònomes.
 
El darrer Butlletí del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (PRTR), publicat és de l'1 al 7 de juny de 2024, en format Excel (el teniu com document adjunt a notícia).
 
Dins aquesta pàgina podeu fer la consulta dels anuncis publicats a la setmana en un document, ara en un Excel. En una la taula on es mostra l'entitat a la qual està vinculada cada convocatòria, el component al qual pertany dins del conjunt del PRTR, la quantitat econòmica que es destinarà i un enllaç directe al lloc de publicació.

Podeu llegir la informació de setmanes anteriors, consultant el web del fitxer del Butlletí del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (aquí).