Alcover, Deltebre, Falset, Horta de Sant Joan, l’Arboç, la Ràpita, Miravet, Montblanc, Mont-roig del Camp i Torredembarra oferiran en total 48 propostes formatives obertes a tothom






08/02/2022

L’oferta formativa de l’Escola per l’Art i la Cultura de la Diputació de Tarragona s’estén a totes les comarques de la demarcació a partir d’aquest mes de febrer. A Alcover (Alt Camp), Deltebre (Baix Ebre), Falset (Priorat), Horta de Sant Joan (Terra Alta), L’Arboç (Baix Penedès), la Ràpita (Montsià), Miravet (Ribera d’Ebre), Montblanc (Conca de Barberà), Mont-roig del Camp (Baix Camp) i Torredembarra (Tarragonès) es podran cursar en total 48 propostes formatives de diferents àmbits, impartides per professionals de l’art i la creació. D’aquesta manera, es completa l’oferta que s’imparteix als centres educatius de la Diputació a Tortosa i Valls, seus estables de la nova Escola per l’Art i la Cultura.

L'Escola per l'Art i la Cultura de la Diputació de Tarragona va néixer el juny del 2021 com un espai de formació i alhora un punt de trobada del món de l’ensenyament i la cultura de la demarcació de Tarragona. Impulsat per la Diputació, el projecte recull l'essència de l’Escola d'Art de Tortosa i del Taller de Valls, i vol contribuir a augmentar l'oferta formativa i a intensificar l'activitat i la producció cultural i artística a les Terres de l’Ebre, el Camp de Tarragona i el Baix Penedès.