Els actuals i futurs titulars del Carnet Jove d’aquestes poblacions disposaran des d’avui d’una comunicació personalitzada amb els avantatges locals, que arriben a un total de 658 en el seu conjunt. Els nous carnets es faran a Alcarràs, Arenys de Mar, Badalona, la Bisbal d’Empordà, Manresa, Roses, Tortosa, Valls i Vilafranca del Penedès, així com a la comarca de la Segarra






04/10/2022

El nou Carnet Jove Local es comença a expedir des d’avui als municipis d’Alcarràs, Arenys de Mar, Badalona, la Bisbal d’Empordà, Manresa, Roses, Tortosa, Valls i Vilafranca del Penedès, així com a la comarca de la Segarra.

Els titulars del Carnet Jove d’aquestes poblacions veuran modificada la imatge del carnet, que incorpora l’escut del municipi o comarca -a més a més del de la Generalitat- i la personalització del butlletí, el web i l’APP del carnet, que des d’ara prioritza tots aquells avantatges que puguin gaudir en el seu dia a dia als municipis on viuen, i que se sumen als avantatges que poden gaudir a nivell nacional i internacional.

Així mateix, els joves podran gaudir des d’avui dels nous avantatges i serveis que s’han incorporat en els darrers mesos a cadascun dels ens locals com a conseqüència de la campanya de captació de comerços que es va iniciar la primavera passada. En total, el nombre de nous avantatges al conjunt dels 10 ens locals ha estat de 250, que són sobretot en l’àmbit del dia a dia dels joves a nivell local com poden ser l’alimentació, l’esport, la formació, la salut, la cultura i descomptes en serveis municipals.