L'Àrea Metropolitana adjudica la primera convocatòria de subvencions del Programa integral de barris per a la millora de les rendes (2022-2024) a un total de 20 projectes presentats pels ajuntaments. Les ciutats que duran a terme els plans subvencionats són Badalona, Barberà, Cornellà, el Prat, Gavà, l'Hospitalet, Montcada i Reixac, Ripollet, Sant Adrià, Sant Boi, Sant Feliu, Sant Joan Despí, Sant Vicenç dels Horts i Santa Coloma de Gramenet






02/12/2022

L'objectiu del Programa és incrementar l'equitat territorial, combatre situacions de pobresa extrema i atendre els col·lectius més vulnerables en diversos barris de la metròpolis de Barcelona.

El Programa s'articula en forma de concessió de subvencions, destinades als ajuntaments metropolitans, per eliminar desequilibris i possibilitar un nivell de vida digne i una convivència harmoniosa als barris més vulnerables.

En aquesta primera convocatòria, que estava oberta a tots els municipis que formen part de l'AMB excepte Barcelona, 14 ajuntaments metropolitans van presentar 20 projectes, i el conjunt de sol·licituds va cobrir la totalitat de la dotació econòmica aprovada per al període 2022-2024, de 9,8 milions d'euros. El termini de presentació de sol·licituds es va estendre entre el 24 de maig i el 25 de juliol de 2022.