El Correpoble pretén fomentar el moviment esportiu municipal mitjançant les curses populars amb la implicació de tots els municipis de la comarca. Es tracta d'una competició per equips en què els corredors participaran en representació d'un municipi del Baix Empordà
El tret de sortida d'aquesta iniciativa esportiva tindrà lloc l'1 d'abril, amb l'organització de la primera edició de la cursa, que es durà a terme a Palamós






31/01/2023

El Correpoble és una proposta que impulsa el Consell Esportiu del Baix Empordà mitjançant la qual es volen fomentar nous reptes en l'esport, implicant tots els municipis de la comarca en el foment d'una festa al voltant de la pràctica esportiva popular.

L'objectiu d'aquesta iniciativa esportiva és seguir promocionant l'activitat física als municipis del Baix Empordà, i en aquest cas mitjançant les curses populars, convidant tothom qui sigui més gran de dotze anys a participar en una prova que es pot fer corrent, caminant o practicant marxa nòrdica. L'itinerari de la prova serà d'uns 10 quilòmetres i majoritàriament planer, i transcorrerà pels llocs més emblemàtics d'aquell municipi de la comarca que, en cada ocasió, aculli la cursa. Cada any una població diferent de la comarca serà seu de la competició.

L'activitat esportiva Correpoble és organitzada pel Consell Esportiu del Baix Empordà amb la col·laboració de l'Ajuntament de Begur, l'Ajuntament de la Bisbal d'Empordà, l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, l'Ajuntament de Castell, Platja d'Aro i s'Agaró, l'Ajuntament de Palafrugell, l'Ajuntament de Palamós, l'Ajuntament de Pals, l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, l'Ajuntament de Santa Cristina d'Aro i l'Ajuntament de Torroella de Montgrí. Amb el suport de la Diputació de Girona.