El diputat Joan Gilart; el delegat de la Federació Catalana de Ciclisme a Lleida, Víctor Saiz; el representant del Club Esportiu Castelldans, Esteve Reñé, i el director de cursa, Eduard Abella, van participar ahir en la presentació de la 3a Rural Cycling, que se celebrarà els dies 25 i 26 de març, i 4a GarriguesBike Campionat de Catalunya UltraMarató BTT, que tindrà lloc el 3 de juny, sota l’organització del Club Esportiu Castelldans


10/03/2023

Es tracta de la segona vegada que la prova és el Campionat de Catalunya. La primera va ser l’any 2019 –abans de la pandèmia– quan es va celebrar a la Granadella amb prop de 400 participants.

Abella també ha explicat que, en un període de temps no massa llunyà, es plantegen que aquesta prova sigui puntuable per al Campionat d’Espanya.

Víctor Saiz ha felicitat els organitzadors per portar el Campionat de Catalunya a Lleida i ha recordat que, des del punt de vista de les marxes cicloturistes, Castelldans "és la primera del calendari”, que seguirà després a Tremp (abril), Cervera i Balaguer (maig), Tàrrega i Vielha (juny) i el Pont de Suert (setembre).

De la seva banda, Esteve Reñé ha recordat la feina que es fa des del club per "netejar senders, parlar amb alcaldes, buscar voluntaris per tots els pobles en una comarca rica i amb molta història”.