Fins al proper 28 de maig, els nou mercats de la Xarxa de Mercats Sedentaris de Girona (XMSG); Girona, Lloret de Mar, Olot, Palafrugell, Palamós, Portbou, Roses, Salt i Sant Feliu de Guíxols, acolliran una vintena d'activitats relacionades amb la música, l'art i la literatura

La Diputació de Girona dona suport a l'esdeveniment, que enguany vol posar en valor el paper d'aquests espais amb el lema ‘La cultura és al mercat’


17/05/2023

La Xarxa de Mercats Sedentaris de Girona (XMSG) s'obre de bat a bat a la cultura en la sisena edició de la Setmana Internacional dels Mercats de les comarques gironines, en el marc de la campanya internacional «Love Your Local Market» («Estimo el meu mercat»). Fins al diumenge 28 de maig, els diferents mercats oferiran gairebé cada dia activitats relacionades amb la música, la dansa, l'art i la literatura.

Sota el lema «La cultura és al mercat», s'han programat una vintena de propostes per posar en valor el paper d'aquests equipaments com a espais de relació i cohesió social, sense oblidar el seu propòsit principal, que no és cap altre que el d'oferir als clients productes i aliments de proximitat de la màxima qualitat.

La Setmana Internacional dels Mercats també arriba aquest 2023 amb regals gratuïts per als seus clients. Així, comprant a qualsevol dels mercats de la Xarxa de Mercats Sedentaris de Girona, es podran emportar una bossa de la campanya.

La campanya internacional va néixer el 2011 al Regne Unit. L'esdeveniment ha anat creixent progressivament fins a comptar en l'actualitat amb més de 4.000 mercats de 19 països diferents d'arreu del món.