La nova temporada dels espais escènics municipals arrenca aquest setembre amb les sessions de la iniciativa ‘Escenari Secret’ promoguda per la Diputació de Barcelona conjuntament amb els ajuntaments, per presentar els espectacles del nou curs. És el cas dels teatres municipals de Sant Pere de Ribes al Garraf, Premià de Mar al Maresme, Centelles a Osona, Vallromanes al Vallès Oriental i de Matadepera i Sant Cugat al Vallès Occidental, aquest últim celebrant el trentè aniversari del Teatre Auditori






05/09/2023

Escenari Secret vol destacar la importància del públic i la seva participació com a ànima dels espais escènics i culturals dels municipis. Des de l’any 2016, la Diputació de Barcelona ofereix als ajuntaments aquesta experiència artística com una oportunitat per dinamitzar els públics i ampliar el coneixement i la relació amb els espectadors dels teatres municipals.

Amb aquesta iniciativa, amés de reivindicar espais no habituals del municipi per a la difusió artística, es donen a conèixer formats escènics i musicals fora de la programació regular de la temporada.