Del Departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge de la Generalitat de Catalunya en el marc dels eixos 4 i 6 dels Fons Europeu de Desenvolupament Regional per als anys 2022 i 2023






20/09/2023

Publicat l'Anunci sobre signatura de convenis i respectives addendes entre la Diputació de Girona amb 26 ajuntaments i un consorci, relatius al cofinançament i condicions d'execució dels projectes presentats a les convocatòries del Departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge de la Generalitat de Catalunya -eixos 4 i 6 del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER), Ordre GAH/45/2016-, per als anys 2022 i 2023.

A continuació els enumeren:
- Ajuntament d'Aiguaviva: "Instal·lació d'una caldera de biomassa i xarxa de calor a les Escoles Noves i Velles municipals". 
- Ajuntament de Bordils: "Caldera de Biomassa i Xarxa de Calor al CEIP municipal".  
- Ajuntament de Caldes de Malavella: "Instal·lació d'una caldera de biomassa i xarxa de calor als equipaments esportius municipals". 
- Ajuntament de Campdevànol:  "Instal·lació de caldera de biomassa al pavelló municipal Mercè Guix". 
- Ajuntament de Camprodon: "Instal·lació d'una xarxa de calor a la residència geriàtrica L'Hospital, al CEIP municipal Dr. Rober i a la llar d'infants Nins" i "Lliurament de les obres, dels equipaments i dels serveis necessaris per a l'adequació d'un centre d'interpretació a Cal Marquès".
- Ajuntament de Cassà de la Selva: "Caldera de biomassa i xarxa de calor a la piscina i al pavelló triple municipals". 
- Ajuntament de Celrà: "Projecte del Parc de la Torre de Celrà, centre d'interpretació de l'ENP de les Gavarres".
- Ajuntament de Darnius: "Instal·lació d'una caldera de biomassa i xarxa de calor a l'escola de Darnius". 
- Ajuntament de Figueres: "Instal·lació d'una caldera de biomassa i xarxa de calor a l'escola municipal Salvador Dalí" i "Projecte de millora de l'eficiència energètica de diferents edificis municipals". 
- Ajuntament de Fontanals de Cerdanya: "Caldera de biomassa i xarxa de calor per a l'edifici de l'ajuntament, un habitatge municipal i futura biblioteca". 
- Ajuntament de Ger: "Condicions d'execució del projecte de millora de l'eficiència energètica de l'enllumenat públic municipal". 
- Ajuntament de la Jonquera: "Caldera de biomassa i xarxa de calor al camp de futbol i al pavelló de la zona esportiva municipal".
- Ajuntament de Maçanet de Cabrenys: "Projecte de millora de l'eficiència energètica de l'enllumenat públic a la Urb. Casanova i a Can Coll".
- Ajuntament de Mieres: "Instal·lació d'una caldera de biomassa i xarxa de calor a l'escola de Mieres".
- Ajuntament de Palafrugell i Institut Municipal d'Esports de Palafrugell: "Instal·lació d’una xarxa de calor a la zona esportiva municipal".
- Ajuntament de Ripoll: "Adequació de l'enllumenat en les instal·lacions de les escoles municipals Ramon Surinyac, Tomàs Raguer i Joan Maragall".
- Ajuntament de Riudellots de la Selva: "Instal·lació d'una caldera de biomassa a l'ajuntament, espai jove, escola, llar d'infants i centre de dia municipals". 
- Ajuntament de Roses: "Instal·lació d'una xarxa de calor mitjançant la producció amb una central de combustió de biomassa".
- Ajuntament de Sant Gregori: "Projecte de millora de l'eficiència energètica de diferents edificis municipals".
- Ajuntament de Sant Hilari Sacalm: "Caldera de biomassa i xarxa de calor per als edificis municipals de Can Blat, Can Rovira, la biblioteca, la Casa de Cultura i el Museu de les Guilleries". 
- Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses: "Projecte de millora de l'eficiència energètica de l'enllumenat públic al municipi de Sant Joan de les Abadesses" i "Projecte de recuperació del molí fariner Molí Petit per activitats divulgatives i docents".
- Ajuntament de Sant Julià del Llor i Bonmatí: "Instal·lació d'una caldera de biomassa i xarxa de calor al nucli de Bonmatí".
- Ajuntament de Santa Coloma de Farners: "Caldera de biomassa i xarxa de calor al CEIP Sant Salvador d'Horta i al pavelló municipal La Nòria". 
- Ajuntament de Torroella de Montgrí: "Projecte Espai Illes Medes, Porta Marina al parc natural del Montgrí, Illes Medes i Baix Ter".
- Ajuntament de Vilademuls: "Instal·lació d'una caldera de biomassa i xarxa de calor al CEIP municipal Sant Esteve de Guialbes".
- Ajuntament de Vilobí d'Onyar: "Caldera de biomassa i xarxa de calor al CEIP, la llar d'infants i el pavelló municipal". 

I del Consorci de les Vies Verdes dels ajuntaments de Banyoles, Campdevànol, Cornellà del Terri, Esponellà, Fontcoberta, Palol de Revardit, Porqueres, Ripoll, Sant Joan de les Abadesses, Sarrià de Ter, Sant Julià de Ramis, Serinyà i la Vall de Bianya: "Obres d'ampliació de la xarxa de vies verdes a les comarques gironines entre el Pirineu de Girona i la Costa Brava". 

Font: Departament d'Acció Exterior i Unió Europea - 19 de setembre 2023.