Una inversió d'1,6 milions d'euros, executada pel Departament de Salut






09/11/2023

Els treballs per ampliar el Centre d'Atenció Primària (CAP) Concòrdia de Sabadell, que ha començat el Departament de Salut, és una actuació que permetrà disposar de més consultes i guanyar qualitat i confort, tant per a la ciutadania com per als professionals. Les obres es fan en una parcel·la adjacent a l'edifici actual, de tal manera que l'activitat assistencial del CAP es pot mantenir amb normalitat. 

Amb l'ampliació del CAP Concòrdia de Sabadell, es guanyaran més de 600 m2, que es traduiran en catorze noves consultes (set a la planta baixa i set més a la primera planta). Està previst que les obres acabin el segon trimestre de 2024. 

En una primera fase s'està treballant en la unió entre l'edifici ja existent i la nova estructura. On s'han adoptat mesures d'aïllament per minimitzar el soroll i les possibles molèsties als usuaris, que han estat explicades a l'ajuntament i els veïns de la zona.

L'ampliació d'aquest CAP suposa una inversió d'1,6 milions d'euros, finançada pel Servei Català de la Salut amb Fons Europeus REACT, en el marc dels Next Generation EU.  

Font: Departament d'Acció Exterior i Unió Europea - 2 de novembre 2023.