El castell de Calonge va estar l'escenari dilluns de la presentació de la segona edició del Correpoble. Es tracta d'una cursa popular per equips en què cada participant representa un dels deu municipis del Baix Empordà implicats en la iniciativa: Begur, la Bisbal d'Empordà, Calonge i Sant Antoni, Castell - Platja d'Aro i s'Agaró, Palafrugell, Palamós, Pals, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina d'Aro i Torroella de Montgrí


22/01/2024

Enguany, l'esdeveniment, impulsat pel Consell Esportiu del Baix Empordà i amb el suport de la Diputació de Girona, tindrà lloc el proper 23 de març a Calonge i Sant Antoni. La cursa tindrà un recorregut de deu quilòmetres i està oberta a qualsevol persona més gran de dotze anys.

Una de les característiques principals del Correpoble és que hi haurà una samarreta exclusiva de la competició per població, que portaran els participants en funció del municipi que representin. Es premiarà el primer classificat de cada municipi per gènere i el corredor i la corredora de més edat.

El municipi guanyador -es tindrà en compte la classificació dels primers trenta-cinc corredors de cada municipi- rebrà la Copa Correpoble, que s'exhibirà durant l'any a l'ajuntament corresponent. El que quedi últim rebrà la cullera de fusta del Correpoble.