Comptarà amb la participació de l'Ajuntament d'Amposta i del Consorci Intercomarcal d'Iniciatives Socioeconòmiques Ribera d'Ebre - Terra Alta






11/04/2024

La sessió del cicle de visites territorials 'Europa sobre el terreny' del pròxim dimecres 17 d'abril a les 12:00 hores, tindrà lloc a la Delegació Territorial del Govern a les Terres de l'Ebre, a Tortosa (Plaça Gerard Vergés, 1, Tortosa). L'acte és organitzat pel Departament d'Acció Exterior i Unió Europea.

Sota el nom d'"Oportunitats dels fons europeus a les Terres de l'Ebre", l'acte comptarà amb la participació de l'Ajuntament d'Amposta i del Consorci Intercomarcal d'Iniciatives Socioeconòmiques Ribera d'Ebre - Terra Alta, entre d'altres, que explicaran la seva experiència a l'hora d’obtenir i gestionar finançament europeu. 

Amb aquestes visites, el Govern de la Generalitat vol apropar les institucions i les polítiques de la Unió Europea a la ciutadania; especialment, les oportunitats que representen els fons europeus per a projectes arrelats al territori.  

Les inscripcions per assistir-hi estan obertes a través d'aquest enllaç (aquí). Aquestes són obertes fins al dimarts 16 d'abril a les 12:00 hores.

Font: Departament d'Acció Exterior i Unió Europea - 10 d'abril 2024.