Un postgrau semipresencial dirigit a treballadors públics dels governs locals immersos en processos de transformació digital que ja té oberta la matricula de la seva 4a edició
La data d'inici serà el 24 de setembre de 2021 i finalitzarà el 17 de juny de 2022

30/06/2021

Aquest postgrau pretén donar resposta a totes aquestes necessitats des d'una perspectiva integral. La primera part del postgrau, composta per les assignatures d'Administració Electrònica, es planteja com una part eminentment tècnica que proporciona coneixements pràctics i professionalitzadors a treballadors públics dels governs locals que es trobin immersos en el procés d'implantació de l'administració electrònica en les institucions on treballen.
 
La segona part del postgrau, composta per les assignatures de Govern Obert, ofereix una visió del govern obert i de tots els àmbits que en formen part, tals com la transparència, la participació ciutadana, la col·laboració i el bon govern. En aquesta part s'introdueix una visió que inclou tant els aspectes vinculats a models de governança oberta des d'un àmbit teòric fins a solucions de caràcter pràctic, eines i propostes d'implementació.
 
A diferència d'altres formacions existents en aquestes matèries, aquest postgrau pretén reforçar els coneixements teòrics amb una forta presència de sessions pràctiques materialitzades a través d'experiències reals o workshops que tenen com a finalitat aportar una visió més àmplia de l'administració electrònica i el govern obert que transcendeixi els continguts estrictament teòrics.

Les entitats promotores del postgrau són la Fundació Universitat de Girona: Innovació i Formació, la Diputació de Girona, el Consorci Administració Oberta de Catalunya i Escola d'Administració Pública de Catalunya.