Resolució ACC/434/2024, de 14 de febrer, publicada al DOGC número 9106, de 21 de febrer de 2024

26/02/2024

Es convoquen per al període 2024-2028 els ajuts al desenvolupament local participatiu de les comunitats costaneres dependents de la pesca i l'aqüicultura que estableix el Fons Europeu Marítim, de Pesca i d'Aqüicultura (FEMPA) corresponent a les línies A. Activitats d'agents locals per al foment del desenvolupament local participatiu, i B. Activitats pròpies i de cooperació dels grups d'acció local pesquers, d'acord amb les bases reguladores aprovades per l'Ordre ACC/17/2024, de 29 de gener (DOGC núm. 9092, d'1.2.2024).

El termini de presentació de sol·licituds s'inicia l'endemà de la publicació d'aquesta convocatòria al DOGC i roman oberta fins a exhaurir el pressupost amb què es dota aquesta línia d'ajuts.

La determinació de la quantia dels ajuts es farà en funció del nombre de sol·licituds presentades i de la disponibilitat pressupostària, d'acord amb els criteris de selecció i de valoració que estableixen les bases reguladores per a cada Grup d’Acció Local de Pesca (GALP), i tenint en compte els imports màxims per a cada GALP i línia d'ajut que es concreten a la resolució.

El termini màxim per emetre la resolució i notificar-la per la via establerta en l'apartat 13.3 de les bases reguladores a la persona sol·licitant serà de sis mesos, a comptar de la data en què finalitza el termini de presentació de sol·licituds. En cas de manca de resolució expressa, la sol·licitud es considera desestimada per silenci administratiu.