L'Oficina Virtual per a la Coordinació Financera amb les Entitats Locals del MINHAP ha pujat al seu web una aplicació informàtica per a la remissió dels Pressupostos Generals de l’exercici 2015. Us recordem també que la data límit per enviar la informació necessària finalitza el 27 de febrer de 2015






06/02/2015

Per complimentar aquesta informació, el Ministeri d’Hisenda i Administracions Públiques ha publicat una Guia, l'enllaç de la qual us adjuntem. D'altra banda, en la mateixa pàgina de l’Oficina Virtual també trobareu habilitada l’eina per a retre la informació dels tipus impositius de l’exercici 2015, tal i com preveu la Llei de pressupostos generals de l’Estat 2015, termini que finalitzaria el 30 d’abril.

Us informem també que el Ministeri d’Hisenda i Administracions Públiques ha publicat una nota informativa sobre la documentació que es requereix en relació al compliment dels límits en matèria d’endeutament i d’estabilitat pressupostària, exclusivament relacionat amb la reposició de places vacants de policia local, i de personal de serveis de prevenció i extinció d’incendis per a l’exercici 2015, d’acord amb la Llei de Pressupostos Generals de l’Estat d’aquest 2015.

Pel que fa a la informació històrica sobre la liquidació de tributs de l’Estat 2008-2012, i lliuraments a compte 2011-2015 us podeu descarregar aquestes notificacions des de la mateixa pàgina web de l’Oficina Virtual per a la Coordinació Financera amb les Entitats Locals.

Tot i que haureu rebut la informació a través de la plataforma EACAT, us recordem la nota informativa que ha fet arribar la Direcció General de Política Financera, Assegurances i Tresor sobre la no necessitat d’enviar cada trimestre l’Informe de Tresoreria (terminis de pagament).