09/02/2015

S'ha ampliat fins al 20 de febrer el termini de la convocatòria de bones pràctiques pel Catàleg de la iniciativa de Cultura per a les Ciutats i les Regions. L’objectiu de la convocatòria és seleccionar 70 pràctiques de ciutats i regions de totes grandàries que serveixin com a model per altres ens europeus a fer inversions eficients en l’àmbit de la cultura mitjançant l’intercanvi.

 

Aquesta actuació està promoguda per a la Iniciativa de Cultura per a les Ciutats i les Regions i finançada pel programa Europa Creativa de la Comissió Europea. L’objectiu és seleccionar 70 pràctiques de ciutats i regions de totes grandàries que serveixin com a model per altres ens europeus a fer inversions eficients en l’àmbit de la cultura mitjançant l’intercanvi.

 

La iniciativa es centra en les següents tres temàtiques: 

 

1)    El patrimoni cultural com a motor del creixement econòmic i de la inclusió social,

2)    Les Indústries Culturals i Creatives com a motor de la regeneració urbana i la vitalitat econòmica,

3)    La cultura per a la inclusió social, la innovació social i el diàleg intercultural.

A més d’aquesta es preveu una convocatòria de ciutats per acollir visites d’estudi, un altra per assistir a visites d’estudi i una altra per rebre formació. És recomanable participar en aquesta primer etapa si es volen presentar candidatures a visites d’estudi i formació.